Nano europium oksid Eu2O3

Produktnavn:EuropiumoksidEu2O3

Spesifikasjon: 50-100nm, 100-200nm

Farge: Rosa Hvit Hvit

(Ulike partikkelstørrelser og farger kan variere)

Krystallform: kubikk

Smeltepunkt: 2350 ℃

Bulkdensitet: 0,66 g/cm3

Spesifikt overflateareal: 5-10m2/geu2o3Europiumoksid, smeltepunkt 2350 ℃, uløselig i vann, løselig i syre, tetthet 7,42g/cm3, kjemisk formel Eu2O3;Fremstår vanligvis som hvitt eller svakt rosa pulver.Det kan fordampe sammen med damp, er alkalisk, giftig og irriterende for øyne, luftveier og hud.Det kan absorbere karbondioksid i luften og danne vannløselige salter med uorganiske syrer.

Europiumoksid, nano eu2o3

Europium er mye brukt i produksjon av reaktorkontrollmaterialer og nøytronbeskyttelsesmaterialer.Som et fluorescerende pulver for farge-TVer har det viktige bruksområder i europium (Eu) lasermaterialer og atomenergiindustri.Europium er et av de sjeldneste sjeldne jordartelementene.Innholdet på jorden er bare 1,1 ppm.Det er et mykt, skinnende, stålgrå metall med sterk duktilitet og formbarhet, noe som betyr at det kan bearbeides til ulike former.Det ser ut og føles som bly, men det er litt tyngre.

nanoeuropiumoksidSøknadsfelt:

 1. Brukes som aktivator for rødt fluorescerende pulver for farge-TV og fluorescerende pulver for høytrykks kvikksølvlamper.

 2. Brukes til å lage fargestoffer, gummivulkaniseringsakseleratorer, legemidler, plantevernmidler, soppdrepende midler, aminoharpikser, etylendiamin-urea-formaldehydharpikser, metallchelateringsmidler EDTA, etc.

 3. Brukes som løsemiddel for fibrin o.l.


Innleggstid: Aug-08-2023