Na-ekpughe ihe dị iche iche nke Silver Sulfate: Ngwa na uru

Okwu mmalite:
Usoro ọgwụ nkeọlaọcha sulfate is Ag2SO4, na nọmba CAS ya bụ10294-26-5.Ọ bụ ngwakọta a na-ejikarị eme ihe na ụlọ ọrụ dị iche iche.Na-eso, anyị ga-abanye n'ime ụwa na-adọrọ adọrọ nke sulfate ọlaọcha, na-ekpughe ojiji ya, uru ya na ikike ya.

1. Foto:
Otu n'ime isi ngwa nkeọlaọcha sulfatenọ na foto.A na-ejikarị ya mepụta emulsions nke na-emepụta ihe oyiyi ojii na nke ọcha dị elu.Dị ka fotosentizer, ọ na-arụ ọrụ dị mkpa n'inweta na ichekwa ihe ncheta dị oké ọnụ ahịa.

2. Electrorating:
A maara ọla ọcha maka ịma mma ya na ọmarịcha ọkụ eletrik.Silver sulfatebụ isi iyi nke ion ọlaọcha maka electroplating, bụ nke a na-etinye akwa akwa ọlaọcha n'ihe ndị dị ka ọla, tebụl na ihe ịchọ mma.Usoro a na-eme ka ọdịdị ya dịkwuo mma ma na-enye nchebe megide corrosion.

3. Reagents ụlọ nyocha:
Silver sulfatebụ ihe bara uru reagent dị iche iche nke chemical Jeremaya mere na laabu nnwale.A na-ejikarị ya eme ihe na kemịkalụ nyocha, na-eme dị ka onye na-ebupụta ihe iji chọpụta na ikewapụ ihe dị iche iche.Nnukwu solubility ya na mmiri na-eme ka nsonaazụ ziri ezi na nke ziri ezi.

4. Ngwa ahụike:
Ọ dịla anya a ghọtara ọlaọcha maka ihe ndị na-egbochi nje ya.Silver sulfatena-arụ ọrụ dị mkpa na nlekọta ọnya dịka a na-eji ya emepụta ihe mkpuchi nje.Uwe ndị a na-enyere aka igbochi ọrịa, na-akwalite ọgwụgwọ ngwa ngwa, na ibelata ọnya.

5. Batrị na capacitors:
Igwe ọkụ eletrik nke Silver na-eme ka ọ bụrụ ihe dị mma na batrị na capacitors.Silver sulfatena-eji na mmepụta nkeọlaọcha oxidebatrị, nke na-eme ka a na-enweta ike a pụrụ ịdabere na ya maka ngwaọrụ sitere na elekere ruo ihe enyemaka ịnụ ihe na ndị na-eme ngwa ngwa.Ọzọkwa, a na-eji ya na capacitors iji chekwaa ma hapụ ike eletrik nke ọma.

Na ngwụcha:
Silver sulfatenwere ngwa dịgasị iche iche ma nyekwa aka dị ukwuu na ụlọ ọrụ dị iche iche.Site na foto ruo na ọgwụ, ngwa eletrọnịkị ruo na ntọala ụlọ nyocha, ihe ndị pụrụ iche ya na-agbazinye onwe ya maka ojiji dị iche iche.Ka anyị na-aga n'ihu na-enyocha uru nke ogige a, enwere ike ịnwe ngwa ndị ọzọ na-echere ka a chọpụta ya.The na-aga n'ihu ịba ụba nke ihe ọmụma banyereọlaọcha sulfatena-egosi ọganihu na ihe ọhụrụ nke sayensị na nkà na ụzụ.


Oge nzipu: Nov-10-2023