Urang salawasna taat ka

bahan canggih, hirup hadé

Ayeuna, urang utamina ngurus bahan bumi jarang, bahan nano, bahan OLED, sareng bahan canggih anu sanés.

saha urang

SHANGHAI XINGLU CHEMICAL TECHNOLOGY CO., LTD.

Shanghai Xinglu Chemical Technology Co., Ltd perenahna di pusat ékonomi-Shanghai.Simkuring salawasna taat kana "Materi canggih, hirup hadé" jeung panitia Panalungtikan sarta Pengembangan téhnologi, sangkan dipaké dina kahirupan sapopoe manusa sangkan hirup urang leuwih hadé.

Ayeuna, urang utamana kaayaan bahan bumi jarang, bahan nano, master alloy, sarta bahan canggih lianna.Bahan-bahan canggih ieu seueur dianggo dina kimia, ubar, biologi, tampilan OLED, lampu OLED, perlindungan lingkungan, énergi anyar, jsb.

Pikeun waktos ayeuna, urang gaduh dua pabrik produksi di Propinsi Shandong.Ieu nyertakeun wewengkon 30.000 méter pasagi, sarta boga pagawe leuwih ti 100 jalma, nu 10 jalma anu insinyur senior.Kami parantos ngadegkeun jalur produksi anu cocog pikeun panalungtikan, uji pilot, sareng produksi masal, sareng ogé ngadegkeun dua laboratorium, sareng hiji pusat uji.Urang nguji unggal loba produk saméméh pangiriman pikeun mastikeun kami nyadiakeun produk kualitas alus ka konsumén urang.

Urang ngabagéakeun konsumén ti sakuliah dunya nganjang ka pabrik urang jeung nyieun gawé babarengan alus babarengan!