Simkuring salawasna taat ka

bahan maju, kahirupan leuwih hadé

Ayeuna, urang utamana kaayaan bahan langka bumi, bahan nano, bahan boléd, sarta bahan canggih lianna.

saha kami

Shanghai XINGLU kimiawi téhnologi CO., LTD.

Shanghai Xinglu Kimia Téhnologi Co., Ltd aya di ékonomi puseur-Shanghai. Simkuring salawasna taat ka "bahan Advanced, hirup hadé" na panitia ka Panalungtikan sarta Pengembangan téhnologi, sangkan eta dipaké dina kahirupan sapopoé manusa 'sangkan hirup urang leuwih hadé.

Ayeuna, urang utamana kaayaan bahan langka bumi, bahan nano, alloy master, sarta bahan canggih lianna. Ieu bahan canggih anu loba dipaké dina kimia, ubar, biology, boléd tampilan, lampu boléd, panyalindungan lingkungan, énergi anyar, jeung sajabana

Pikeun waktos ayeuna, urang gaduh dua pabrik produksi di Propinsi Shandong. Ieu nyertakeun hiji wewengkon 30.000 méter pasagi, sarta boga pagawe leuwih ti 100 jalma, nu 10 jalma nu insinyur senior. Kami geus ngadegkeun hiji garis produksi cocog pikeun panalungtikan, uji pilot, jeung produksi masal, sarta ogé ngadegkeun dua Labs, sarta salah sahiji puseur nguji. Urang nguji unggal loba produk saméméh pangiriman pikeun mastikeun kami nyadiakeun produk kualitas alus pikeun nasabah urang.

Urang ngabagéakeun para nasabah ti sakuliah dunya nepi ka didatangan ku pabrik urang jeung nyieun kerja sama alus babarengan!