Ne gjithmonë i përmbahet

Materiale të Avancuara, jetë më të mirë

Tani, ne kryesisht kanë të bëjnë me materiale të rralla tokë, materialeve nano, materiale OLED, dhe materiale të tjera të përparuara.

kush jemi

SHANGHAI Xinglu KIMIKE TEKNOLOGJIA CO., LTD.

Shanghai Xinglu Teknologji Kimike Co, Ltd, është e vendosur në qendër ekonomike-Shanghai. Ne gjithmonë t'i përmbahen "Materiale të Avancuara, jetë më të mirë" dhe komiteti për kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë, për ta bërë atë të përdorura në jetën e përditshme qenieve njerëzore për ta bërë jetën tonë më të mirë.

Tani, ne kryesisht kanë të bëjnë me materiale të rralla tokë, materialeve nano, aliazh master, dhe materiale të tjera të përparuara. Këto materiale të avancuara janë përdorur gjerësisht në kimi, mjekësi, biologji, OLED ekran, dritë OLED, mbrojtjen e mjedisit, energji të reja, etj

Për kohën e tanishme, ne kemi dy fabrika të prodhimit në Shandong Province. Ajo mbulon një sipërfaqe prej 30.000 metra katrorë, dhe ka punëtorë më shumë se 100 persona, nga të cilat 10 persona janë inxhinierë të lartë. Ne kemi krijuar një linjë të prodhimit të përshtatshme për kërkime, test pilot, dhe prodhimit në masë, dhe krijuar edhe dy laboratorë dhe një qendër testimi. Ne provë çdo shumë të produktit para dorëzimit për të siguruar që ne ofrojmë produkt me cilësi të mirë të klientit tonë.

Ne mirëpresim klientët nga të gjithë botën për të vizituar fabrikën tonë dhe të krijojë një bashkëpunim të mirë së bashku!