Rreth Nesh

Shanghai Xinglu Chemical Technology Co., Ltd.

Shanghai Xinglu Chemical Technology Co., Ltd (Zhuoer Chemical Co., Ltd)ndodhet në qendrën ekonomike --- Shangai.Ne i përmbahemi gjithmonë "Materialeve të avancuara, jetë më të mirë" dhe komitetit të Kërkimit dhe Zhvillimit të teknologjisë, për ta përdorur atë në jetën e përditshme të qenieve njerëzore për ta bërë jetën tonë më të mirë.

Tani kemi të bëjmë kryesisht me materiale të rralla të tokës, nano materiale, materiale OLED dhe materiale të tjera të avancuara.Këto materiale të avancuara përdoren gjerësisht në kimi, mjekësi, biologji, ekran OLED, dritë OLED, mbrojtjen e mjedisit, energjinë e re, etj.

Për momentin, ne kemi dy fabrika prodhimi në Provincën Shandong.Ajo mbulon një sipërfaqe prej 30,000 metrash katrorë dhe ka punëtorë më shumë se 100 persona, nga të cilët 10 persona janë inxhinierë të lartë.Ne kemi krijuar një linjë prodhimi të përshtatshme për kërkime, teste pilot dhe prodhim masiv, si dhe kemi krijuar dy laboratorë dhe një qendër testimi.Ne testojmë çdo produkt përpara dorëzimit për t'u siguruar që i ofrojmë klientit tonë produkt me cilësi të mirë.

Ne mirëpresim klientët nga e gjithë bota që të vizitojnë fabrikën tonë dhe të krijojnë një bashkëpunim të mirë së bashku!

punishte
Punonjësit
+
Zona e seminarit
㎡+
2
IMG_20180714_104930