За нас

Шангај Xinglu Chemical Technology Co., Ltd.

Шангај Ксинглу хемиска технологија копродукции, Ltd (Zhuoer Chemical Co., Ltd)се наоѓа во економскиот центар --- Шангај.Ние секогаш се придржуваме до „Напредни материјали, подобар живот“ и комитетот за истражување и развој на технологијата, за да ја користиме во секојдневниот живот на луѓето за да го подобриме нашиот живот.

Сега, главно се занимаваме со материјали од ретки земји, нано материјали, OLED материјали и други напредни материјали.Овие напредни материјали се широко користени во хемијата, медицината, биологијата, OLED дисплејот, OLED светлината, заштитата на животната средина, новата енергија итн.

За сега, имаме две производствени фабрики во провинцијата Шандонг.Зафаќа површина од 30.000 квадратни метри, а има работници повеќе од 100 лица, од кои 10 лица се високи инженери.Воспоставивме производствена линија погодна за истражување, пилот тест и масовно производство, а исто така формиравме две лаборатории и еден центар за тестирање.Ние го тестираме секој производ пред испораката за да бидеме сигурни дека обезбедуваме квалитетен производ на нашите клиенти.

Ги поздравуваме клиентите од целиот свет да ја посетат нашата фабрика и да воспостават добра соработка заедно!

работилница
Вработените
+
Област на работилницата
㎡+
2
IMG_20180714_104930