Сервис

Услуга е еден од најсилните нашите предности, се манифестира со силен фокус на профитабилноста на нашите клиенти при донесувањето на сите одлуки. Нашата главна цел е да обезбедиме на нашите клиенти со максимално задоволство. Некои од нашите размислувања да се постигне ова се:

●   синтеза на клиентите / OEM
    Со силна способност за производство и години на производство искуство, ние сме во состојба да се постигне брза реакција во конвертирање на R & D за пилот производство скала потоа во голем обем на производството. Ние можеме да ги преземе сите видови на средства за набавка на сопствени услуги производство и OEM за многу видови на парична казна хемикалии.

●   спроведување на процесот на претходно одобрување, на пример, без разлика на нивната оддалеченост од нашата мрежа, да се оцени и се идентификувате на нивното производство и контрола на квалитетот на објекти.

●   Внимателно проценки на клиенти 'нормална потреба или посебни барања во поглед на обезбедување на ефективни решенија.

●   На обработка на барања од нашите клиенти со експедитивност да се обезбеди минимум непријатности.

●   Обезбедување редовно ажуриран ценовници за нашите главни производи.

●   Брзи изневерување на информации во врска со необични или неочекувани тенденции на пазарот на нашите клиенти.
    Брза обработка на нарачки и напредни системи за канцеларија, обично резултира во transmittals на цел потврди, фактури повик за плаќање и превозот детали во рамките на кратко време.

●   целосна поддршка во забрзување брзо расчистување на transmittals на копии на точни документи кои се потребни од страна на e-mail или телекс. Тие вклучуваат експресен соопштенија

●   Поддршка на нашите клиенти во исполнувањето на нивните проекции, особено од страна на точни распоред ако испораки.
    Им обезбеди на додадена вредност на услуги и уникатно искуство на купувачите на своите клиенти, ги задоволи дневните потреби и да се обезбеди решенија за нивните проблеми.

●   Позитивни се справи со и навремени повратни информации за потребите и предлози на клиенти.

●   поседуваат професионални способности за развој на производот, добри извори способности и енергичен тим за маркетинг.

●   Нашите производи се продаваат добро на европските пазари, и го освои добар углед и висока популарност.

●   Обезбедување на бесплатни примероци.