shërbim

Shërbimi është një nga përparësitë tona më të forta, manifestohet me fokus të prirur në rentabilitetin e klientëve tanë kur marrin të gjitha vendimet. Objektivi ynë kryesor është që të sigurojë klientët tanë me kënaqësi maksimale. Disa nga diskutimet tona për të arritur këtë janë:

●   sintezë Customer / OEM
    Me aftësinë e fortë të prodhimit dhe vjet përvojë të prodhimit, ne jemi në gjendje për të arritur përgjigje të shpejtë në konvertimin e R & D të prodhimit në shkallë pilote pastaj të prodhimit në shkallë të madhe. Ne mund të marrë të gjitha llojet e burimeve për shërbimet e prodhimit e furnizimit me porosi dhe OEM për shumë lloje të kimikateve gjobë.

●   Kryerja e proceseve të para-aprovimit, për shembull, pavarësisht nga distanca e tyre nga rrjetit tonë, për të vlerësuar dhe vërtetuar prodhimit dhe kontrollit të cilësisë objektet e tyre.

●   Vlerësime të kujdesshme të klientëve 'nevoja normal ose kërkesa të veçanta me qëllim për të ofruar zgjidhje efektive.

●   Trajtimi i çdo kërkesave nga klientët tanë me motive të siguruar inconveniences minimale.

●   Sigurimi listat e rregullta çmimeve modernizuar për produktet tona kryesore.

●   Quick transmetim i informacionit në lidhje me tendencat e pazakontë ose e papritur e tregut për klientët tanë.
    Shpejtë me qëllim të përpunimit dhe sistemet e avancuara zyra, zakonisht duke rezultuar në transmittals e konfirmimeve të rendit, faturat e performancës dhe detajet anijeve brenda një kohe të shkurtër.

●   Mbështetje e plotë në përshpejtimin pastrimin e shpejtë nga transmittals e kopjeve të dokumenteve të saktë kërkohet me email ose teleks. Këto përfshijnë njoftime ekspres

●   ndihmuar klientët tanë në përmbushjen e parashikimet e tyre, veçanërisht duke caktimin e saktë nëse dërgesat.
    Ofrimi i shërbimit të vlerës së shtuar dhe përvojën unike konsumatorëve për klientët, plotësuar nevojat e përditshme dhe të ofrojnë zgjidhje për problemet e tyre.

●   marrëveshje pozitive me dhe reagime në kohë nevojat dhe sugjerimet e konsumatorëve.

●   Posedojnë aftësi profesionale zhvillimin e produkteve, aftësi të mira ndihmuese dhe ekip energjike marketingut.

●   Produktet tona shesin edhe në tregjet evropiane, dhe fitoi një reputacion të mirë dhe popullaritet të lartë.

●   Sigurimi i mostrave falas.