We tansah bakal kanggo

bahan pilihan, urip sing luwih apik

Saiki, kita utamané dealing with bahan langka bumi, bahan nano, bahan OLED, lan bahan pilihan liyane.

sing kita

SHANGHAI XINGLU kimia TECHNOLOGY CO., LTD.

  • aadd

Shanghai Xinglu Teknologi Kimia Co., Ltd dumunung ing ekonomi tengah-Shanghai. We tansah bakal kanggo "bahan Lanjut, urip sing luwih apik" lan panitia menyang Penelitian lan Pengembangan teknologi, wis digunakake ing saben dina urip manungsa 'kanggo nggawe urip kita luwih luwih.

Saiki, kita utamané dealing with bahan langka bumi, bahan nano, alloy master, lan bahan pilihan liyane. Iki bahan pilihan sing digunakake digunakake ing kimia, medicine, biologi, OLED tampilan, cahya OLED, lingkungan Proteksi, energi anyar, etc.

Kanggo wektu saiki, kita duwe loro pabrik produksi ing Provinsi Shandong. Jembar wilayah saka 30,000 kothak meter, lan wis buruh luwih saka 100 wong, kang 10 wong sing engineers senior. Kita wis diadegaké baris produksi cocok kanggo riset, test pilot, lan produksi massa, lan uga diadegaké loro Lab, lan siji pusat testing. Kita nyoba saben akèh produk sadurunge layang kanggo nggawe manawa kita nyedhiyani produk kualitas apik kanggo customer kita.

We welcome pelanggan saka donya kanggo ngunjungi kita pabrik lan netepake kerjasama apik bebarengan!