Kita tansah netepi

Materi sing luwih maju, urip sing luwih apik

Saiki, kita utamane ngurusi bahan bumi langka, bahan nano, bahan OLED, lan bahan canggih liyane.

sapa kita

SHANGHAI XINGLU CHEMICAL TECHNOLOGY CO., LTD.

Shanghai Xinglu Chemical Technology Co., Ltd dumunung ing pusat ekonomi-Shanghai.Kita tansah netepi "Materi canggih, urip sing luwih apik" lan panitia Riset lan Pengembangan teknologi, supaya bisa digunakake ing urip saben dinane manungsa kanggo nggawe urip luwih apik.

Saiki, kita utamane ngurusi bahan bumi langka, bahan nano, campuran master, lan bahan canggih liyane.Iki bahan majeng digunakake digunakake ing kimia, medicine, biologi, tampilan OLED, cahya OLED, pangayoman lingkungan, energi anyar, etc.

Kanggo wektu saiki, kita duwe rong pabrik produksi ing Provinsi Shandong.Jembaré 30.000 meter persegi, lan nduwèni buruh luwih saka 100 wong, sing 10 wong minangka insinyur senior.Kita wis nggawe garis produksi sing cocog kanggo riset, uji coba, lan produksi massal, lan uga nggawe rong laboratorium, lan siji pusat uji coba.Kita nguji saben produk sadurunge dikirim kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake produk kualitas apik kanggo pelanggan.

We welcome pelanggan saka donya kanggo ngunjungi pabrik kita lan nggawe kerjasama apik bebarengan!